oleh

Pamer Bojo Lirik

-Lagu-259 views
Pamer Bojo Lirik
Pamer Bojo Lirik

Didi Kempot

Lirik

  • Koyo ngene rasane wong nandang kangen
  • Rino wengi atiku rasane peteng
  • Tansah kelingan kepingin nyawang
  • Sedelo wae uwis emoh tenanCidro janji tegane kowe ngapusi
  • Nganti seprene suwene aku ngenteni
  • Nangis batinku nggrantes uripku
  • Teles kebes netes eluh neng dadakuDudu klambi anyar
  • Sing neng njero lemariku
  • Nanging bojo anyar
  • Sing mbok pamerke neng akuDudu wangi mawar
  • Sing tak sawang neng mripatku
  • Nanging kowe lali
  • Nglarani wong koyo akuNengopo seneng aku
  • Yen mung gawe laraku
  • Pamer bojo anyar
  • Neng ngarepkuCidro janji tegane kowe ngapusi
  • Nganti seprene suwene aku ngenteni
  • Nangis batinku nggrantes uripku
  • Teles kebes netes eluh neng dadakuDudu klambi anyar
  • Sing neng njero lemariku
  • Nanging bojo anyar
  • Sing mbok pamerke neng akuDudu wangi mawar
  • Sing tak sawang neng mripatku
  • Nanging kowe lali
  • Nglarani wong koyo akuNengopo seneng aku
  • Yen mung gawe laraku
  • Pamer bojo anyar
  • Neng ngarepkuNengopo seneng aku
  • Yen mung gawe laraku
  • Pamer bojo anyar
  • Neng ngarepku
Pamer Bojo Lirik

click for follow us on Facebook carilamas always be updated, get berita terkini on time Share on Social Media

Komentar

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Umpan Berita