oleh

Pamer Bojo Lirik

Pamer Bojo Lirik
Pamer Bojo Lirik

Pamer Bojo (Didi Kempot)

  • Koyo ngene rasane wong nandang kangen
  • Rino wengi atiku rasane peteng
  • Tansah kelingan kepingin nyawang
  • Sedelo wae uwis emoh tenanCidro janji tegane kowe ngapusi
  • Nganti seprene suwene aku ngenteni
  • Nangis batinku nggrantes uripku
  • Teles kebes netes eluh neng dadakuDudu klambi anyar
  • Sing neng njero lemariku
  • Nanging bojo anyar
  • Sing mbok pamerke neng akuDudu wangi mawar
  • Sing tak sawang neng mripatku
  • Nanging kowe lali
  • Nglarani wong koyo akuNengopo seneng aku
  • Yen mung gawe laraku
  • Pamer bojo anyar
  • Neng ngarepkuCidro janji tegane kowe ngapusi
  • Nganti seprene suwene aku ngenteni
  • Nangis batinku nggrantes uripku
  • Teles kebes netes eluh neng dadakuDudu klambi anyar
  • Sing…

Terjemah kepada Melayu

Pamer Bojo Lirik

click for follow us on Facebook carilamas always be updated, get berita terkini on time Share on Social Media

Umpan Berita